blank
blank
blank

Mens Club GR - VIP Sex Forum στην Ελλάδα

Featured News / Featured Slider / Main Slider

Τα 21 πιο Σέξι Πράγματα στο Σεξ

21 sexy pragmata sto sex 1478261391

ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΣΗ: SAM TAYLOR
Το άρθρο δημοσιεύτηκε αρχικά στο VICE US.

Τι περιλαμβάνει άραγε το σεξ; «Πορδές από το αιδοίο» και άγαρμπες κινήσεις προς την τουαλέτα με σπέρμα να στάζει στο πόδι σου, αν το άρθρο της Metro είναι κάτι που μπορείς να εμπιστευτείς. Η Hannah Gale, η οποία έγραψε «Τα 21 Ντεκαβλέ Πράγματα στο Σεξ», λέει ότι «απλώς είναι ειλικρινής» και ότι αμφισβητεί τις «μη ρεαλιστικές» σκηνές σεξ στις ρομαντικές κομεντί. Ειλικρινά, όμως, αν είσαι τόσο άσχετη που οι απόψεις σου για το σεξ επηρεάζονται με οποιοδήποτε τρόπο από τις ρομαντικές κομεντί, τότε λυπάμαι, αλλά πραγματικά σου αξίζει να κάνεις χάλια σεξ. Δεν προλογίζει καν τη λίστα της αναγνωρίζοντας ότι το σεξ μπορεί να είναι απολαυστικό ή ότι η γυναικεία ικανοποίηση είναι σημαντική. Αυτό που σου αφήνει είναι ότι «οι γυναίκες δεν απολαμβάνουν το σεξ επειδή είναι σιχαμερό και ντροπιαστικό». Μπράβο, Hannah.

Το άρθρο έχει γίνει share περισσότερες από 112.000 φορές στα social media. Αναμφίβολα, από γυναίκες που περνούν τα Σαββατοκύριακα ακούγοντας Kylie και πίνοντας spritzer. Είναι οι ίδιες που αγόραζαν το Άνδρες από τον Άρη, Γυναίκες από την Αφροδίτη τη δεκαετία του ’90 και τους δονητές «rabbit» στις αρχές του 2000 – «για πλάκα, όμως», επειδή είχε έναν και η Samantha από το Sex and the City.

Όταν βογκάει. Και του βγαίνει πραγματικά να το κάνει. Όταν ένας τύπος δείχνει πως απέκτησε η ζωή του νόημα επειδή είναι εδώ, μαζί σου.

Σίγουρα μπορεί να γίνει μια σοβαρή συζήτηση για τη σαρκική πολιτική και το πώς στον αποστειρωμένο, ψηφιακό κόσμο του σήμερα, το «πλάτσα πλούτσα» στο σεξ προκαλεί τέτοια αμηχανία. Ορισμένες ιστοσελίδες πολιτικών debate θα μπορούσαν να πάρουν φωτιά για μια βδομάδα με τις σκέψεις μου πάνω στην πίεση που δέχονται οι γυναίκες ώστε να έχουν μια συγκεκριμένη εμφάνιση και γιατί συμβαίνει αυτό, λόγω της τσοντοποίησης της κουλτούρας μας και της έλλειψης εκπαίδευσης γύρω από τη σύγχρονη σεξουαλικότητα. Ή θα μπορούσα να μιλήσω για το γεγονός ότι στις μέρες μας, πολλές γυναίκες νιώθουν ότι το σεξ είναι σαν μια παράσταση που πρέπει να δώσουν και όχι κάτι που μπορούν να απολαύσουν με ακολασία και χωρίς αναστολές. Προτιμώ, όμως, να μιλήσω για το σεξ.

Αυτά είναι, λοιπόν, τα 21 πιο σέξι πράγματα στο σεξ. Ζήτησα να ακούσω προτάσεις στο Facebook και οι απαντήσεις κυμαίνονταν από «ιερό σεξ» μέχρι «γλειφοκώλι». Γουρούνια. «Το να κάνεις έρωτα» είναι μια χαρά, όμως πάντα σε «σκοτώνει» στο τέλος. Αυτή η λίστα είναι για τις απολαύσεις του παθιασμένου έρωτα. Δεν συμπεριλαμβάνω το πιο σέξι κομμάτι του σεξ, το οποίο, φυσικά, είναι η φαντασία μας και το μυστήριο του τι θα ακολουθήσει. Μπορεί να μη συμφωνήσετε μαζί μου, και, παρά τις προσπάθειές μου να πηδήξω όσο πιο πολλούς ανθρώπους μπορώ, δεν μπορώ να εκφράσω την κάθε εμπειρία και επιθυμία που έχει κανείς. Γι’ αυτό, αν έχετε κάτι καλύτερο να προτείνετε για το τι κάνει σέξι το σεξ, γράψτε το στα σχόλια. Με ανάβουν αυτά.

ΤΑ 21 ΠΙΟ ΣΕΞΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΕΞ ΤΗΣ PARIS LEES

1- Η μυρωδιά. Αν δεν σ’ αρέσει η μυρωδιά του σεξ, δεν ξέρω, ίσως να μην είσαι ανθρώπινο ον; Το σεξ μυρίζει… σέξι;

2- Κάλτσες. Όταν το έμπιστο fuck buddy σου σου χώνει κάλτσες στο στόμα και σου δένει τα χέρια πισώπλατα, την ώρα που σε εμβολίζει σαν πρωταθλητής. Όλοι το κάνετε αυτό, σωστά;

3- Όταν ένας τύπος τελειώνει μέσα σου και δεν βγαίνει έξω, και μετά το νιώθεις να ξαναγίνεται σκληρό και σε πηδάει και ξανατελειώνει χωρίς να έχει βγει ποτέ έξω. Εκτός από το ότι είναι σέξι, δεν χρειάζεται να ανησυχείς για πορδές από το αιδοίο, Hannah.

4- Το να σφίγγεις τον άλλον ενώ είναι μέσα σου. Είναι σαν να του λέει το αιδοίο/ο πισινός σου: «Σε κρατάω, φίλε».

5- Και μιας και το ‘φερε η κουβέντα, όταν το βάζει μέσα. Και νιώθεις σαν να έχεις καθίσει πάνω στο κάνιστρο ενός αποσμητικού χώρου. Ω Θεέ μου. Τι εννοείς «δεν το έχω βάλει όλο μέσα ακόμα»; Δώσε μου να καταλάβω!

6- Όταν βλέπεις ότι ο εραστής σου γουστάρει πολύ. Όταν βογκάει. Και του βγαίνει πραγματικά να το κάνει. Όταν ένας τύπος δείχνει πως απέκτησε η ζωή του νόημα επειδή είναι εδώ, μαζί σου. Έτσι είναι η φάση όταν κάνεις μια συνεδρία με την Paris Lees.

7- Το σπέρμα. Τέλειο. Το προτιμώ όταν έρχεται ως έκπληξη, όπως όταν πηδάς έναν τύπο σε ένα πάρτι και κάποιος μπαίνει στο δωμάτιο κι εσύ του λες «έλα να διασκεδάσεις μαζί μας» αλλά είναι τόσο καυλωμένος την ώρα που βγάζει το πουλί του έξω, που καταλήγει να τελειώνει πάνω και στους δυο σας (σοβαρά τώρα, τι είχαμε πάρει όλοι εκείνο το βράδυ;) – ή επειδή την παίζεις σε έναν άγνωστο σε ένα σκοτεινό δωμάτιο και ξαφνικά νιώθεις το ζεστό του υγρό να τρέχει ανάμεσα στα πόδια σου, στο εσωτερικό των μηρών σου και από εκεί πάνω στη δερμάτινη μίνι φούστα σου. Δεν μου το είπες ότι κόντευες. Καύλα!

Το νούμερο 19 στη λίστα μου είναι o «ανδρικός χειρισμός». Αυτό είναι όταν ένας άνδρας με δυνατά χέρια και μπράτσα με φλέβες σε κάνει ό,τι θέλει.

8- Τα εσώρουχά σου. Πείτε με παλιομοδίτισσα αν θέλετε, αλλά πραγματικά πιστεύω ότι πάντα μετράνε τα πρόστυχα εσώρουχα, η σαμπάνια… Είναι παραδοσιακό, έτσι;

9- Το να πηδάς ανωμαλιάρηδες. Κυριολεκτικά να τους πηδάς. Άτομα που κανονικά δεν θα ήθελες να συστήσεις στους φίλους σου. Μερικά από τα καλύτερα πηδήματα που έκαναν τα πόδια μου να τρέμουν τα είχα σε one night stands με κοιλαράδες διεστραμμένους που φορούσαν μπλουζάκια με μπάντες από τα ’90s. Όταν δεν σε νοιάζει τι σκέφτονται, μπορείς να αφεθείς. Καλό είναι, όμως, να τους ζητήσεις να φορέσουν διπλό προφυλακτικό.

10- Το να χρησιμοποιείς όλα τα υγρά του σεξ για να ερεθιστείς ξανά. Και γαμώ.

11- Το να βλέπεις τον εαυτό σου να είναι κακό κορίτσι στον καθρέφτη. Πραγματικά νιώθω σαν να πήγε στράφι ένα κρέας στη σούβλα αν το άτομο που είναι στη μέση δεν καταφέρει να δει πώς φαινόμαστε, γιατί είναι σκέτη καύλα.

12- Τα προστυχόλογα. Δεν διαφωνώ, χρειάζεται απίστευτη αυτοπεποίθηση και πραγματικό πάθος για να τα καταφέρεις, όμως τι είσαι; Ποντίκι; Ή επιβήτορας; Είσαι επιβήτορας – γι’ αυτό πες με τσούλα και διάταξέ με να το ρουφήξω.

13- Όταν φιλιέστε και αγκαλιαζόσαστε για λίγο και αρχίζεις να υγραίνεσαι εκεί κάτω και κοιτάς τον παρτενέρ σου με ένα απεγνωσμένο βλέμμα και του λες να σου σκίσει το εσώρουχο. Και τότε εκείνος ξέρει ότι το θέλεις πάρα πολύ, και σκύβει προς τα κάτω, δίπλα στους αστραγάλους σου, ενώ το ζεστό άνοιγμα ανάμεσα στα πόδια σου πάλλεται αδημονώντας. Ξέρεις ότι όπου να ‘ναι θα αισθανθείς αυτά τα χέρια.

14- Το να κοιτάς μέσα στα μάτια του άλλου την ώρα που τελειώνει και να βλέπεις τις κόρες του να διαστέλλονται. Είναι πανέμορφο.

Η πραγματικότητα όπως είναι, μέσα από το Newsletter του VICE Greece

15- Το να ακούς τους γείτονες να κάνουν σεξ. Ουάου, με ανάβει πολύ. Κι αν ποτέ κανείς χρειάστηκε ένα καλό πήδημα, ήταν αυτά τα μίζερα μουνιά από δίπλα.

16- Ο ιδρώτας. Η Hannah έχει τον ιδρώτα στη λίστα με τα ντεκαβλέ πράγματα, όμως η Hannah κάνει λάθος. Φριχτό λάθος. Aν κάποιος σου φαίνεται αρκετά ελκυστικός για πήδημα, Hannah, τότε πρέπει να γουστάρεις τον ιδρώτα του. Όπως κι αυτός τον δικό σου. Σοβαρά τώρα, γλυκιά μου, δεν ήρθες για πρόβα με τη χορωδία. Σεξ είναι. Αν το κάνεις σωστά, τότε θα ιδρώσεις.

17- Τα υγρά. Είτε είσαι άνδρας είτε γυναίκα, είναι πολύ σέξι όταν ο εραστής σου αρχίζει να στάζει. Αν σιχαίνεσαι τόσο τα σωματικά υγρά, πρέπει να σου κάνω μια ερώτηση. Τι δουλειά έχεις με το σεξ; Το σεξ έχει υγρά. Το καλό σεξ έχει πολλά υγρά. Αν θέλεις να μάθεις αν σε αγαπάει, ξέχνα το φιλί του – από τα προσπερματικά υγρά φαίνεται. Αν και το φιλί είναι επίσης σέξι. Όλο το σύνολο, υποθέτω.

18- Στα τέσσερα. Αυτό είναι ωραίο όταν θέλεις να σε πηδήξουν σαν ζώο –σαν σκυλί για παράδειγμα– και το πλεονέκτημα είναι ότι τα χέρια σου και το στόμα σου είναι ελεύθερα, σε περίπτωση που οι φίλοι του θέλουν ταυτόχρονη εξυπηρέτηση.

19- Το νούμερο 19 στη λίστα μου είναι o «ανδρικός χειρισμός». Αυτό είναι όταν ένας άνδρας με δυνατά χέρια και μπράτσα με φλέβες σε κάνει ό,τι θέλει. Άρπαξέ με από τον λαιμό. Τράβα μου τα μαλλιά. Αντέχω!

20- «Τα πουλάκια και οι κόλποι», όπως το περιγράφει γραφικά η Hannah. Πιστεύει ότι είναι περίεργα και άσχημα, αλλά εγώ νομίζω ότι είναι ειδικά κουμπιά ατέλειωτης απόλαυσης. Και δεν με νοιάζει αν είσαι ομοφυλόφιλος, ετεροφυλόφιλος ή Αιγόκερως – το στοματικό είναι τέλειο. Οι καυτές, υγρές γλώσσες φτιάχτηκαν για καυτές, υγρές κλειτορίδες.

21- Το να στριφογυρίζεις για να καβαλήσεις ξανά… Η Hannah στριφογύρισε και προσγειώθηκε σε μια υγρή στάμπα στο κρεβάτι. Η Hannah στριφογύρισε προς τη λάθος μεριά.
Πηγή: www.vice.com

Leave a Reply