blank
blank
blank

Mens Club GR - VIP Sex Forum στην Ελλάδα

Featured News / Featured Slider / Main Slider

Τα προκαταρκτικά που θα απογειώσουν τη σεξουαλική σου ζωή

Untitled 2 65

Τόνοι μελανιού έχουν χυθεί γύρω από το κεφάλαιο «προκαταρκτικά». Τι είναι όμως το προκαταρκτικό παιχνίδι και γιατί είναι τόσο σημαντικό για τη σεξουαλική μας ζωή; Τα προκαταρκτικά είναι ένας ευρύς όρος για τις δελεαστικές, παιχνιδιάρικες δραστηριότητες πριν το σεξ.

Και ενώ είναι κοινώς αποδεκτό ότι τα προκαταρκτικά είναι το αλατοπίπερο στο σεξ, τα ερωτήματα για το αν αυτά συμβαίνουν, πόσο διαρκούν και πώς εμπλουτίζονται, είναι μια άλλη ιστορία.

Σχετική έρευνα, ανέφερε ότι οι γυναίκες ήταν πιο πιθανό να έχουν οργασμό εάν η τελευταία τους σεξουαλική επαφή περιελάμβανε βαθύ φιλί, χειροκίνητη διέγερση των γεννητικών οργάνων ή/και στοματικό σεξ εκτός από την κολπική επαφή. Μόνο το 65% των ετεροφυλόφιλων γυναικών που συμμετείχαν στην έρευνα δήλωσαν ότι «συνήθως-πάντα» είχαν οργασμό κατά τη διάρκεια μιας σεξουαλικής επαφής, σε σύγκριση με το 66% των αμφιφυλόφιλων γυναικών και το 86% των ομοφυλόφιλών γυναικών.

Αυτό δεν αποδεικνύει ακριβώς ότι οι ετεροφυλόφιλες γυναίκες δεν λαμβάνουν αρκετή προσοχή πριν από τη διείσδυση. Ωστόσο, αποτελεί περαιτέρω απόδειξη ότι το να αφιερώνεις χρόνο στον/στη σύντροφό σου, προσθέτει πολύ περισσότερη διασκέδαση στα ζευγάρια.

Παρακάτω οι ειδικοί μοιράζονται τις καλύτερες συμβουλές και ιδέες για προκαταρκτικά παιχνίδια για μια πιο ικανοποιητική σεξουαλική επαφή.

Δώσε χρόνο στα προκαταρκτικά παιχνίδια
Τα προκαταρκτικά που θα απογειώσουν τη σεξουαλική σου ζωή
Unsplash
Αν αφιερώσετε λίγα λεπτά στα προκαταρκτικά, ο/η σύντροφός σας δεν θα αισθανθεί απλώς εξαπατημένος. Μπορεί ακόμα και να σκεφτεί ότι δεν τον/την θέλετε τόσο. Και κάπως έτσι δολοφονήθηκε η λίμπιντο.

Η Layla Martin, ειδικός στο σεξ και συγγραφέας του Wild Woman in the Bedroom, λέει ότι το καλύτερο είδος προκαταρκτικού παιχνιδιού δίνει έμφαση στο «παιχνίδι», παραμερίζοντας τη σεξουαλική επαφή ως στόχο.

«Αν αγγίζεις τον/τη σύντροφό σου και σκέφτεσαι, «το κάνω αυτό για να κάνουμε σεξ, θα το νιώσει αυτό. Δεν θα είναι σέξι». Αντίθετα, συνιστά να μένετε στη στιγμή, να απολαμβάνετε την ευχαρίστηση του/της συντρόφου και τα συναισθήματα που νιώθετε και οι δύο. «Τα πιο σέξι πράγματα συμβαίνουν όταν δεν σκέφτεσαι τη συνέχεια» υπογραμμίζει.

Σκέψου δημιουργικά γύρω από το τι σημαίνει προκαταρκτικά
Κι όμως ένας γεμάτος με άπλυτα πιάτα νεροχύτης, μπορεί να οδηγήσει σε περισσότερη διασκέδαση στην κρεβατοκάμαρα.

«Το προκαταρκτικό παιχνίδι συμβαίνει σε κάθε στιγμή σύνδεσης ανάμεσα σε εσάς και τον/τη σύντροφό σας, από τη στιγμή που ξυπνάτε», λέει η Casey Tanner, πιστοποιημένη σεξοθεραπεύτρια και ειδική σύμβουλος στα Lelo Toys. Η Tanner πιστεύει ότι οτιδήποτε επηρεάζει το μυαλό μας έχει τη δυνατότητα να επηρεάσει τη σεξουαλική μας ζωή.

«Αν και φαινομενικά άσχετα, το να βοηθάς τον σύντροφό σου στο πλύσιμο των ρούχων ή να προσφέρεσαι να πλύνει τα πιάτα μπορεί να είναι το πιο χρήσιμο πράγμα που μπορείς να κάνεις για να δημιουργήσεις χώρο οικειότητας. Οτιδήποτε αφαιρεί κάτι από το πιάτο του συντρόφου σας και υποστηρίζει τη γενική του αίσθηση χαλάρωσης, πηγαίνει πολύ μακριά όταν έρχεται η ώρα για σεξ» δηλώνει.

Πόσο σε θέλω
Το να κάνετε ειλικρινή κομπλιμέντα στον/στη σύντροφο, δείχνει πόσο πολύ τον/την εκτιμάτε και αυτό μπορεί να τους κάνει να αισθάνονται πιο σέξι πριν καν τα ρούχα πέσουν στο πάτωμα.

Η Martin προτείνει: «Πες πόσο τον/την επιθυμείς και πόσο όμορφη είναι. Το να γνωρίζουν ότι δεν θέλεις απλώς να κάνεις σεξ, αλλά θέλεις να κάνεις σεξ μαζί της, είναι κάτι που απολαμβάνουν πολλές γυναίκες».

Δυσκολεύεστε να βρείτε τα κατάλληλα λόγια; Η O’Reilly προτείνει να στείλετε ένα μήνυμα κατά τη διάρκεια της ημέρας, όπως «Δεν μπορώ να σταματήσω να σε σκέφτομαι».

Ρωτώντας πας παντού
Εκτός από το να δίνεις προσοχή στο τι απαντά, το να ρωτάς είναι ο καλύτερος τρόπος για να μάθεις τι ξεσηκώνει τη λίμπιντο του/της συντρόφου σου.

Η Martin προτείνει: «Το νούμερο ένα κλειδί για να είσαι άριστος στα προκαταρκτικά παιχνίδια, είναι η επικοινωνία. Πολλοί σύντροφοι υποθέτουν ότι όλες οι γυναίκες ενεργοποιούνται με το άγγιγμα ή το άμεσο σεξουαλικό παιχνίδι, αλλά δεν είναι για όλες τις γυναίκες η πρώτη επιλογή».

Προκαταρκτικά και χαλάρωση
Τα προκαταρκτικά που θα απογειώσουν τη σεξουαλική σου ζωή
Unsplash
Μετά από μια αγχωτική μέρα γεμάτη υποχρεώσεις, το σεξ μπορεί να είναι το τελευταίο πράγμα που μπορεί να έχει στο μυαλό της μια γυναίκα. Βοήθησέ την χωρίς πίεση, να μπει σε διαφορετικό mood.

Οι ανάσες δεν είναι μόνο για τη γιόγκα
Οι ανάσες, ορίζονται ως «οι συνειδητές, ελεγχόμενες αναπνοές που γίνονται ειδικά για χαλάρωση, διαλογισμό ή θεραπευτικούς σκοπούς». Μπορεί να βοηθήσουν τον/τη σύντροφό σας να επανασυνδεθεί με το σώμα του/της, εν μέσω στρεσογόνων παραγόντων.

«Μπορεί να ακούγεται παράξενο να κάνεις ανάσες ως προκαταρκτικό παιχνίδι, αλλά έχω διδάξει περίπου 10.000 γυναίκες πώς να το χρησιμοποιούν ως τρόπο να ενθουσιαστούν για σεξ», λέει η Martin.

«Είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό γιατί τις βγάζει από το μυαλό τους που σκέφτεται, ελέγχει, κρίνει και προγραμματίζει .Τις βάζει στο συναίσθημα, τη σύνδεση και την αίσθηση του μυαλού τους. Που είναι ο δρόμος προς το καταπληκτικό σεξ για τις περισσότερες γυναίκες».

Ψιθυρίζοντας γλυκόλογα
Ίσως τα γλυκόλογα ακούγονται λιγότερο sexy από το dirty talk, αλλά μπορεί να σας φέρει πιο κοντά με εκπληκτικά αποτελέσματα.

«Το να αισθάνεσαι στενά συνδεδεμένος με τον άλλον, μπορεί να είναι το πιο σέξι προκαταρκτικό παιχνίδι για μερικές γυναίκες», εξηγεί η Martin.

Η δουλειά της με πελάτες περιλαμβάνει μια πρακτική επικοινωνίας όπου μοιράζονται ειλικρινά τις επιθυμίες τους, τους φόβους τους και αυτά που αγαπούν για τον σύντροφό τους. «Εκατοντάδες ζευγάρια είπαν ότι αυτό είναι το καλύτερο προκαταρκτικό παιχνίδι που έχουν δοκιμάσει ποτέ» υποστηρίζει η ίδια.

Φιλί: Στανταράκι για κάποιο λόγο
Τα προκαταρκτικά που θα απογειώσουν τη σεξουαλική σου ζωή
Pexels
Θυμάστε την πρώτη φορά που φιληθήκατε οι δυο σας; Εάν ναι, ξέρετε ότι τα φιλιά είναι το απόλυτο τεστ χημείας και ένας από τους πιο γρήγορους τρόπους για να συνδεθείτε με τον σεξουαλικό σας σύντροφο.

Η O’Reilly συνιστά μια απλή αλλά έντονη συνεδρία με φιλιά. «Φιλήστε με πάθος καθώς πιέζετε ολόκληρο το σώμα σας πάνω στο δικό τους. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να νιώσει πραγματικά την επαφή με ολόκληρο το σώμα, δίνοντας προσοχή στην πίεση, την υφή, τη θερμοκρασία και το περίγραμμα του σώματός σας».

Χρησιμοποίησε το στόμα σου (όχι μόνο με τον τρόπο που σκέφτεσαι)
«Αν περάσετε το στόμα σας κοντά από το δέρμα του/της, θα δημιουργήσετε ανυπομονησία», συμβουλεύει η O’Reilly. «Η δοκιμάστε να τον/την γλείψετε σε ένα ευαίσθητο σημείο και να ανασάνετε πάνω από το μονοπάτι που έχετε δημιουργήσει.

Ξεκινήστε από την κλείδα τους. Αλλάξτε αργά τα μοτίβα της αναπνοής σας για να πειραματιστείτε με τη θερμοκρασία. Το αργά είναι το κλειδί εδώ. Εκτός αν σας ζητήσει να επιταχύνετε».

Το πίσω μέρος των χεριών
Ένας άλλος τρόπο για να ενισχύσετε την προσμονή, είναι σύμφωνα με την O’Reilly να χρησιμοποιήστε το πίσω μέρος των χεριών σας. «Για να επιβραδύνετε και να αυξήσετε τη διέγερση. Μην αισθάνεστε την ανάγκη να πιάσετε ή να ασκήσετε πίεση αμέσως. Αντ’ αυτού, χρησιμοποιήστε ένα ελαφρύ άγγιγμα» συμβουλεύει.

Το εσωτερικό των μηρών
«Χρησιμοποιήστε τα δάχτυλα, τις παλάμες, τη γλώσσα, sex toys και τα χείλη σας για να γλιστρήσετε, να γλείψετε και να φιλήσετε γύρω από το εσωτερικό των μηρών τους χωρίς να βουτήξετε ανάμεσα στα πόδια τους», συμβουλεύει η O’Reilly.

Χωρίς χέρια
«Το παλιό ρητό, «θέλεις αυτό που δεν μπορείς να έχεις», μπορεί να εφαρμοστεί και στα προκαταρκτικά», σύμφωνα με την Tanner. Πρώτα, ρυθμίστε ένα χρονόμετρο στα πέντε λεπτά. Στη συνέχεια, πείτε στον/στην σύντροφό σας ότι δεν επιτρέπεται να σας αγγίξει, μέχρι να περάσουν αυτά τα πέντε λεπτά..

«Εντωμεταξύ, χρησιμοποιήστε το στόμα και τα χέρια σας για να φιλήσετε και να πειράζετε τον δρόμο σας γύρω από τις ερωτογενείς ζώνες τους, χωρίς να μένετε σε ένα μέρος για πολύ», εξηγεί η Tanner.

Κάθε εκατοστό του σώματος
«Ξεκινώντας από το κεφάλι τους, κατεβείτε στο πίσω μέρος του σώματός τους. Αλλάζοντας τα αγγίγματα, την πίεση και την κίνηση σε ολόκληρη την επιφάνεια του δέρματός τους», λέει η O’Reilly. «Μόλις αγγίξετε κάθε εκατοστό του σώματός τους, φιλήστε, αγγίξτε, χαϊδέψτε και γλείψτε από την κορυφή μέχρι τα νύχια, την μπροστινή πλευρά πριν βουτήξετε ανάμεσα στα πόδια τους.

Ακόμα κι αν δεν υπάρξει μια συγκλονιστική κορύφωση μετά (και το καλό σεξ δεν ορίζεται από το αν θα υπάρξει), και οι δύο θα το απολαύσετε».

Πηγή : www.ladylike.gr

Leave a Reply